Search
  • Heidi

Hyvä huhtikuu -kampanja


Photo by Mélody P on Unsplash


Vielä ehdit osallistua Hyvä huhtikuu -kampanjaamme! Lahjoitamme kaikista huhtikuussa tehdyistä "Koala"-teoksen ostoista 5€/asiakas Australian koalasairaalalle (www.koalahospital.org.au). Lahjoitukseen huomioidaan maalauspaketin, digitaalisten ohjeiden ja Koala-lahjakorttien myynti. Lahjoitamme saman summan myös "Koala"-tapahtumiin paikkansa ennakkoon ostaneilta, jotka eivät pyytäneet ennakkomaksuaan palautettavaksi.


Muistatko vielä vuodenvaihteen metsäpalot Australiassa? Tuntuu aika kaukaiselta? Silloin massiiviselta tuntunut tuho on jäänyt uuden katastrofin jalkoihin. Kuitenkaan tämä uusi katastrofi ei ole poistanut edellistä - päin vastoin tuonut lisää haasteita.


Metsäpalot tuhosivat Australiassa laajoja alueita ja ison osan koko maailman koalapopulaatiosta. Tarkkoja tutkimuksia luvuista ei ole vieläkään tehty, sillä korona on vaatinut suuremman huomion. Arvio koalakannan vähenemisestä vaihtelee 33-61% välillä. (Lähde: Yahoo! news Australia, 17.4.2020)


Miksi tuho oli niin suurta koaloiden osalta? Koalat asuvat vain eukalyptuspuissa ja myös syövät pelkästään eukalyptuspuiden lehtiä, jotka valitettavasti ovat myös erittäin syttymisherkkiä. Eläimenä koala on hidas eikä näin pääse pakoon leviävää tulta. Koalan immuunipuolustus on myös heikko, jolloin vähäisetkin palovammat vaikuttavat merkittävästi sen selviämismahdollisuuksiin. Paloissa tuhoutui laajalti sekä koti- että ruokapaikat. Taistelu ei ole ohi, vaan moni koala on edelleen hädässä ruoansaannin suhteen. (Lähde: Koalainfo.com)


Koronan johdosta moni pelastustoimi on hiljentynyt tai joutunut jäämään tauolle. Tuki suoraan avustuskohteisiin on siis tärkeää. Auta kanssamme ja hanki itsellesi "Koala"-teoksen ohjeet tai maalauspaketti kaupastamme: www.paintparty.fi/verkkokauppa. Lahjoitussummalla tulemme adoptoimaan koalan ja ostamaan koalasairaalalle istutettavia eukalyptuspuita. Yrityksemme kustantaa rahansiirtokulut, eli kaikki kertynyt menee suoraan avustuskohteeseen. Tee kanssamme hyvää!


Photo by Jordan Whitt on Unsplash


Lähteet:

Yahoo! news: https://au.news.yahoo.com/concern-for-koala-as-australia-fights-coronavirus-071613244.html?guccounter=1


Koala info: https://koalainfo.com/koalas-and-australian-bushfire


11 views0 comments

Recent Posts

See All

COVID-19 muutokset 26.11.2020 ->

1.3.2021 Suomen hallituksen asettama sulkutila alkaa 8.3. ja kestää 28.3. asti. Tältä ajalta siis valitettavasti peruuntuvat kaikki fyysiset tilaisuutemme. Toimme uutuutena tarjontaamme avoimet online

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy