Search
  • Heidi

Lahti! Paint & Party on täällä!

Updated: Oct 23, 2019

Oletko valmis? Tyhjä kanvaasi, värit ja asiantunteva ohjaus. Rento ilmapiiri ja lasillinen erinomaista punaviiniä. Kuulostaako Sinun jutultasi?Mikä on Paint & Party?

Paint & Party on matalan kynnyksen viihteellinen maalausilta, jossa ohjaajan johdolla luodaan vaihe vaiheelta oma taideteos kotiin vietäväksi. Rentoon ja luovaan iltaan löydät sopivat drinkit ravintola Teerenpelin menusta (ravintolan hinnaston mukaan). Osaava tiimimme puolestaan huolehtii, että Sinulla on kaikkea mitä tarvitset.


Missä?

Meillä on ilo toimia yhteistyössä ravintola Teerenpelin ja Taivaanrannan kanssa! Avoimina Paint & Party -iltoina ravintola Teerenpelin alataso muuttuu viihteelliseksi taidestudioksi.


Avoimet illat to klo 18-20, la klo 16-18

Avoimiin iltoihin ovat kaikki tervetulleita, oli aikaisempaa maalauskokemusta tai ei! Tiloissa on a-oikeudet, joten tapahtuma on suunnattu yli 18-vuotiaille. Avoimet illat alkavat marraskuun alussa!


Miltä kuulostaisi Paint & Party Taivaanrannan kabinetissa?

Pikkujoulut, polttarit ja yksityistilaisuudet Taivaanrannassa

Onko työpaikallanne suunnitteilla pikkujoulut, tai etsiikö polttariseurueenne yhteistä ja hauskaa tekemistä? Tai ehkä onkin kyseessä kaveriporukan jälleennäkeminen, tai synttäriyllätys äidille? Paint & Party -illasta saatte ihanan yhteisen elämyksen ja ikimuistoisen aktiviteetin iltaan. Tunnilta voitte näppärästi jäädä myös Taivaanrantaan syömään teille varattuun upeaan kabinettitilaan!


Mitä hintaan kuuluu?

Tunnin hinta on 49€/osallistuja. Hintaan sisältyy laadukkaat materiaalit, välineet ja ohjaus! Tarjoamme käyttöösi essun vaatteidesi suojaksi. Huomioithan kuitenkin vaatetuksessasi, että väriä on mahdollista päätyä myös essun ulkopuolelle. Tunnin päätteeksi saat muistoksi upean omatekemän taideteoksesi! Tunnin kesto on noin 2h-2h 30min.


Miten osallistun?

Ajanvarauksemme avoimiin iltoihin aukeaa 23.10.2019, ja toimintamme alkaa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna! Yksityistilaisuuksia voit tiedustella jo nyt klikkaamalla tästä!


Tervetuloa mukaan!


- Paint & Partyn tiimi

236 views0 comments

Recent Posts

See All

COVID-19 muutokset 26.11.2020 ->

1.3.2021 Suomen hallituksen asettama sulkutila alkaa 8.3. ja kestää 28.3. asti. Tältä ajalta siis valitettavasti peruuntuvat kaikki fyysiset tilaisuutemme. Toimme uutuutena tarjontaamme avoimet online

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy