Search
  • Antti-Jussi Hoivala

Mahtava päätös viikolle!

Updated: Jan 26, 2020

Tämä kirjoitus syntyy täysin fiilispohjalla, ja punaisena lankana on yksi sana: Kiitollisuus. Kun siirryimme noin vuosi sitten puolisoni kanssa päätoimisiksi yrittäjiksi, tiesimme että polku ei tulisi olemaan helppo. Edessä oli valtavasti uutta opittavaa ja suuri vastuu. Vastuu asiakkaistamme, henkilökunnastamme, omasta työpanoksestamme sekä yrittäjyyden ja oman arjen yhdistämisestä ja erottamisesta.


Avajaiset Teerenpeli Kampissa 18.1.

Paint&Partyn perustaminen ja uuden konseptin tuominen Suomeen kuulosti jännittävältä, ehkä välillä jopa pelottavalta. Hyppy vieraille vesille ei koskenut vain meitä, vaan myös tulevia asiakkaitamme. Loimme jotain sellaista, mitä moni ei tuntenut ennestään. Varmasti monesti myös asiakkaitamme jännittää ennen tilaisuuteen osallistumista. Onkin upeaa huomata, kuinka jännitys murtuu heti alkuun, ja meillä vallitsee mahtava ilmapiiri!


Yrittäjinä on ollut ilo huomata myös oman periksiantamattoman työpanoksen vaikutus. On tärkeää pitää katse tulevassa, ja visio kirkkaana mielessä. Uskomme todella, että Paint&Partylla on Suomessa valoisa tulevaisuus, ja on ollut upeaa luoda uraa uudelle tavalle viettää vapaa-aikaa.


Olemme kerryttäneet ympärillemme myös mahtavia kumppaneita. Olette ottaneet meidät lämpimästi vastaan ja luoneet uskoa omaan tekemiseemme, ja siihen mihin pystymme! Erityisesti kiitos Teerenpelin ravintoloille upeasta yhteistyöstä jo tähän mennessä.


Kiitos teille jokaiselle, jotka olette jo käyneet meillä kokeilemassa, sekä teille jotka olette vasta tulossa! Palautteenne on ollut todella voimaannuttavaa, ja olemme kiitollisia kaikista hetkistä ja kokemuksista, jotka olette kanssamme jakaneet.


Tarkistin juuri varauskalenterimme, ja useampi tilaisuus on varattu täyteen, ja tulijoita riittää runsaasti jo helmikuun loppuun asti! Lisäksi meitä on kyselty kovasti jo firmojen tiloihin, sekä yksityistilaisuuksiin Teerenpeleissä. Ihan mahtava päätös viikolle, ja meidän koko tiimi on todella ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan! Tehdään tästä yhdessä mahtava juttu!

Tänäänkin syntyi upeita kauriita, hirviä, yksisarvisia ja metsämaisemia Lahdessa ja Helsingissä!

163 views0 comments

Recent Posts

See All

COVID-19 muutokset 26.11.2020 ->

1.3.2021 Suomen hallituksen asettama sulkutila alkaa 8.3. ja kestää 28.3. asti. Tältä ajalta siis valitettavasti peruuntuvat kaikki fyysiset tilaisuutemme. Toimme uutuutena tarjontaamme avoimet online

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy