Oletko hyvän fiiliksen lähettiläs?

Työnantajana meille on tärkeää, että tiimimme voi hyvin ja nauttii työstään. Tule osaksi Good Vibesin perhettä!

Haemme nyt Paint & Partyyn maalausohjaajia ja hosteja

sekä Helsinkiin että Tampereelle! Työ alkaa tammi-helmikuussa.

Palkkaamme  molemmille paikkakunnille hyvän fiiliksen keikkatyöhön yhden maalausohjaajan, yhden hostin (isäntä/emäntä) sekä yhden kumpaankin työtehtävään soveltuvan henkilön. Toteutamme viihteellisiä maalausiltoja Teerenpelissä, mutta kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan tuotamme myös yksityistilaisuuksia asiakkaan omiin tiloihin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet:

- täysi-ikäinen
- iloinen, luova ja energinen
- asiakaspalveluhenkinen
- taiteesta ja sen tekemisestä nauttiva
- innostunut tuottamaan hyvää fiilistä

Haemme iloista ja taiteellista henkilökuntaa viihteellisiin maalausiltoihin. Olemme aloittaneet toiminnan Lahdessa ja laajennamme nyt Etelä-Suomen alueella. Ohjatun tapahtuman aikana maalataan ohjaajan johdolla samasta esimerkkitaulusta oma teos, josta tulee joka tapauksessa jokaiselle uniikki ja erilainen.

 

Taulujen suunnittelun hoitaa kuvataiteilija, joten palkattavalle ohjaajalle riittää ohjeista maalaaminen. Suunnittelutyötä ei siis tarvitse tehdä. Voit tutustua tämän hetken maalauksiin "Yksityistilaisuus"-välilehdellämme. Keväälle suunnittelemme vuodenvaihteessa lisää teoksia.

Työntekijällä on kuitenkin mahdollisuus suunnitella sovitusti tauluja toimipisteensä tai kaikkien toimipisteidemme käyttöön. Tällöin suunnittelutyöstä saa provision.

Yhdessä maalausillassa on paikalla sekä ohjaaja että host (poikkeuksena pieni 3-5hlö ilta, jolloin vain ohjaaja). Hostin tehtävänä on palvella, tsempata ja viihdyttää asiakasta. Hostin palkka on 35€/keikka ja ohjaajan 40€/keikka. Noudatamme huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:ta. Molempien palkkaan sisältyy 45min valmistelut ennen ohjauksen alkua sekä 30min purku ohjauksen jälkeen.

 

Ohjauksen kesto on n. 2h. Kokonaisuudessaan aikaa yhteen kertaan kuluu siis n. 3,5h. Pienissä 3-5hlö illoissa ohjaaja toimii yksin. Ryhmän maksimikoko on 16. Käytämme maalaamiseen akryylivärejä. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Hae Helsinkiin viimeistään 5.1.2020 ja Tampereelle viimeistään 19.1. klo 23:59. Täytämme paikat, kun oikeat henkilöt löytyvät.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heidi@goodvibes.fi

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy