"Talvijoutsenet" la 10.4. klo 16, JKL

Ohjattu maalausilta lasi kädessä nauttien!

  • 39 euros
  • Teerenpeli, Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Mikä Paint&Party?

Tunnilla maalataan ohjaajan johdolla rennosta ilmapiiristä nautiskellen. Tunnin lopuksi saat ottaa maalauksen mukaasi tai jättää sen ohjaajille uusiokäyttöön. Teerenpelin laadukkaasta juomatarjonnasta valikoit itsellesi sopivan luontijuoman. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet, baari on avoinna omakustanteisesti. Ei omia juomia!

Milloin? (näyttää seuraavat 31pv)

Cancellation Policy

Mikäli olet estynyt osallistumaan Paint&Party -iltaan, johon olet ilmoittautunut, niin voit siirtää osallistumisesi saatavuuden mukaan toiseen maalausiltaan. Ilmoituksen on tultava maalausiltaa edeltävänä päivänä klo 20 mennessä. Voit myös luovuttaa paikkasi maalausillassa toiselle henkilölle. Maksun voimme palauttaa tilillesi, mikäli peruutus tulee 3 päivää ennen Paint&Party -iltaa, johon olet ilmoittautunut. 2 Päivää ennen tehdystä peruutuksesta voimme palauttaa tilillesi puolet summasta. Alle 2 päivää ennen tehdyistä peruutuksista emme palauta maksettua suoritusta. Aika on kuitenkin mahdollista siirtää, kuten edellä on mainittu. Paikan varaaminen ja saapumatta jättäminen ennalta perumatta on laskutusperuste. Peruutukset sähköpostiosoitteeseen antti-jussi@goodvibes.fi

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy