Vaarunhovi - "Kauris" to 4.3. klo 17:30

Tule luomaan vaikuttava teos, lasi kädessä nauttien! Apuna sabluuna.

  • 2 hours
  • 55 euros
  • Vaarunhovi, Oittilantie 101, Korpilahti

Mikä Paint&Party?

Vaarunhovissa tapahtuu! Paint&Party -huvikonsepti järjestää matalan kynnyksen maalausillan taidehistoriallisessa Vaarunhovissa. Aikaisempaa kokemusta maalauksesta et tarvitse lainkaan, sillä ohjatussa tilaisuudessa saat paljon käytännön vinkkejä teokseesi. Voit siis keskittyä luomiseen ja hauskanpitoon! Tilaisuuden kesto on n. 2h. Tule mukaan hauskaan illanviettoon, sukella taiteilijan elämään ja tutustu Vaarunhovin taiteelliseen miljööseen ja historiaan. Täydellinen piristys viikkoon! Varaa paikkasi ajoissa, sillä voimme ottaa paikalle vain max 10hlö pienryhmän. Paikat täyttyvät nopeasti. Miten varaan? Klikkaa sivun ylä- tai alareunassa "varaa nyt" painiketta, syötä tietosi sekä ilmoita montako paikkaat varaat. Voit myös vaihtoehtoisesti varata paikkasi sähköpostilla antti-jussi@goodvibes.fi. Ilmoitathan varauksessa nimesi, puh. numeron ja osallistujamäärän :). Voit maksaa paikkasi ennakkoon, paikan päällä kortilla tai mobiili- tai kiinteillä kultttuuriseteleillä (smartum, edenred, epassi, eazybreak). Hintaan sisältyvät kaikki laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, ohjaus ja tiimimme apunasi, tilan valmistelu sekä siivous ja oma upea teoksesi kotiin vietäväksi! Vaarunhovin lounge bar on avoinna koko tilaisuuden ajan, tarjoten maukkaan valikoiman juomia sivellinkäden rentouttamiseksi! Juomat eivät sisälly tilaisuuden hintaan. Noudatamme tilaisuudessa voimassaolevia suosituksia ja rajoituksia tartuntarturvallisuuden takaamiseksi. Peruthan varauksesi, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita tai epäilet altistuneesi tartunnalle!

Milloin? (näyttää seuraavat 31pv)

Cancellation Policy

Mikäli olet estynyt osallistumaan Paint&Party -iltaan, johon olet ilmoittautunut, niin voit siirtää osallistumisesi saatavuuden mukaan toiseen maalausiltaan. Ilmoituksen on tultava maalausiltaa edeltävänä päivänä klo 20 mennessä. Voit myös luovuttaa paikkasi maalausillassa toiselle henkilölle. Maksun voimme palauttaa tilillesi, mikäli peruutus tulee 3 päivää ennen Paint&Party -iltaa, johon olet ilmoittautunut. 2 Päivää ennen tehdystä peruutuksesta voimme palauttaa tilillesi puolet summasta. Alle 2 päivää ennen tehdyistä peruutuksista emme palauta maksettua suoritusta. Aika on kuitenkin mahdollista siirtää, kuten edellä on mainittu. Paikan varaaminen ja saapumatta jättäminen ennalta perumatta on laskutusperuste. Peruutukset sähköpostiosoitteeseen antti-jussi@goodvibes.fi

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy