Coming up in english soon!

Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta, tai pitääkö minun olla taiteellinen?

Et ja ei tarvitse! Suurin osa maalareistamme tulee vain nauttimaan hauskasta aktiviteetista, ja edellinen kokemus taiteilusta saattaa olla ala-asteelta!

Pitääkö minun tuoda jotain mukanani?

- pARTy-Pertti vastaa -

Ei. Me tarjoamme välineet ja materiaalit, ja ravintolasta voit ostaa juoman tunnille saapuessasi, sekä täydentää illan aikana! Pystyessäsi voit kuitenkin ottaa mukaasi A4-paperin kokoluokkaa (yleisin paperikoko) olevan kesto-/kauppakassin, jolla saat kuljetettua valmiin teoksesi.

Miten pukeudun?

Pukeudu mahdollisuuksien mukaan vaatteisiin, joissa pieni lisäväri ei kaada maailmaa. Akryylimaali on mahdollista pestä vaatteista tuoreena, mutta kovettuessaan se on vaikea poistaa. Tahrat vaatteissa ovat kuitenkin harvinaisia, sillä suojaamme vaatteet essuilla, ja käärimme hihat!

Mihin hinta perustuu?

Hintaan sisältyvät laadukkaat välineet, tilan järjestely, siivous, ohjaajan palkkio sekä pieni palkkio isännän ja emännän työpanoksesta. Vuoden 2020 alusta jätämme snack-tarjoilun pois tunnin sisällöstä, jonka vuoksi palvelun hinta tulee hieman laskemaan!

Milloin päivitätte kalenteria?

Pyrimme päivittämään kalenterin vähintään 1kk päähän nykyhetkestä. Uusien teosten kuvat päivittyvät kalenteriin vähintään viikkoa ennen tapahtumaa (poislukien yllätystaulut, jotka tiedät vasta illan alkaessa).

Milloin uusia maalauksia ja tunteja tulee saataville?

Taiteilijamme suunnittelevat uusia teoksia tasaisin väliajoin, ja kuukausittain valikoimamme laajenee ja monipuolistuu!

Voiko teidät tilata muualle?

Voi! Ota rohkeasti yhteyttä "Yhteystiedot"-välilehden kautta, tai "Yksityistilaisuus"-välilehden kautta.

Onko tunnille ikärajaa?

Alaikäinen voi osallistua huoltajan kanssa. Huomioithan, että toimimme baariympäristössä!

Entä jos en pysty osallistumaan varaamaani tilaisuuteen?

Voit siirtää varauksesi toiseen maalausiltaan viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä ottamalla meihin yhteyttä. Voit myös luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Maksun voimme palauttaa tilillesi (-5€ käsittelykulu), mikäli peruutus tulee 3 päivää ennen varaamaasi Paint&Party -iltaa.

Entä jos tilaisuuteen ei tule riittävästi varauksia?

Pyrimme parhaamme mukaan täyttämään tilaisuuksia, joissa on vähän osallistujia. Mikäli kuitenkin osallistujamäärä jaa alle minimin (3-4hlö riippuen paikkakunnasta), niin ilmoitamme siitä välittömästi osallistujille. Ensisijaisesti ehdotamme ajan siirtämistä toteutuvaan iltaan, mutta mikäli sopivaa aikaa ei löydy, niin palautamme maksun tilille!

Voiko tilaisuuden maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla?

Meillä on mahdollisuus ottaa maksuja vastaan paikanpäällä poikkeustilanteissa. Toivomme kuitenkin, että maksat tilaisuuden verkossa, jos se on mahdollista. Näin voimme taata tilaisuuden toteutumisen, ja ohjaajamme palkan! Käteismaksuja pystymme ottamaan vain tasarahalla, sillä emme pidä erillistä vaihtokassaa toimipisteillä. Saat kuitin maksutapahtumista sähköisesti.

Järjestättekö toimintaa lapsille?

Voimme järjestää lasten taidekekkerit vaikkapa synttäreille! Kysy tarjous ja tilaa meidät  “Ota yhteyttä” -välilehden kautta!

Ja siis maalaako kaikki sen saman teoksen?

Helppo vastaus on "Ei". Meillä kaikilla on oma kädenjälkemme, omat luovat valinnat ja oma fiilis & persoona, joka heijastuu teokseen. Kahta samanlaista ei synny koskaan! Kaikilla on kuitenkin yhteinen malli, jota ohjaaja pääasiassa opettaa. Apua omiin ratkaisuihin saa kysyä ja autamme parhaamme mukaan!

Lauantaina maalataan pöllö. En pidä pöllöistä. Haluan silti tulla maalaamaan!

Tule siis maalaamaan jotain muuta! Voit silti hyödyntää vinkkejä taustaan tai mihin tahansa yksityiskohtiin, jotka sopivat teokseesi. Kysy myös rohkeasti apua ja vinkkejä myös oman teoksesi luomiseen!

Good Vibes Finland Oy

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Paint & Partyn background

Contact
Private event

Book now
Partyblog

  • Facebook
  • Instagram

All photos and copyrights belong to Good Vibes Finland Oy or our cooperators. Contact us, if you need to use any of these materials.

Avoimet tilaisuutemme Teerenpeleissä ympäri Suomen!

Register policy

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Eerikinkatu 8, 20100 Turku

Vapaudenkatu 20, Lahti

Olavinkatu 2, Helsinki

Hämeenkatu 25, Tampere

Register policy